Kookworkshops

Vind je het leuk om met een groepje mensen samen te koken en te leren hoe je planten, bloemen, vruchten en zaden uit de natuur en tuin kunt verwerken in lekkere kleine gerechtjes, dan is misschien de avondkookworkshop "Tapas uit de Natuur" iets voor jou. Deze kookworkshop vindt plaats van 19:30 - 22:30 uur bij mij thuis aan de Bredestraat 10A te Breda en kost € 30,- p.p.(incl. BTW).

Wil je zelf leren welke planten, bloemen, vruchten en zaden je kunt plukken, doe dan eens mee met de pluk- en kookworkshop "Eten uit de Natuur". Deze workshop vindt plaats van 14:00 - 20:00 uur aan de Bredestraat 10A te Breda en kost € 50,- p.p.(incl. BTW)

De workshops "Tapas uit de Natuur" en "Eten uit de Natuur" kun je data in overleg bespreken voor een groepje van minstens 5 en maximaal 8 personen. Voor individuele inschrijvingen vind je de data in de agenda, maar hierbij geldt dat er zich minstens 5 personen moeten hebben ingeschreven, wil de workshop doorgang vinden.

Tapas uit de Natuur

Samen met anderen heerlijke gerechtjes maken, waarbij we gebruik maken van biologische ingrediënten, deels uit eigen tuin, uit de natuur, of van lokale biologische bedrijven. Gezamelijk nuttigen we deze Tapas-maaltijd onder het genot van een wijntje of sapje en sluiten af met koffie / thee en een receptenboekje om mee naar huis te nemen.
De prijs voor deze workshop is € 30,-  (incl. BTW).

In de agenda kun je de datum voor de eerstvolgende workshop vinden.

Inschrijven via het contactformulier, of een mail naar info@eco-idee.nl. Minimum aantal deelnemers is 5 en maximum  is 8.

Eten uit de Natuur

Bij deze plukwandeling en kookworkshop wordt je aan de Bredestraat ontvangen met koffie / thee en na een korte uitleg gaan we op pad en kijken we welke bloemen, planten, vruchten en zaden eetbaar zijn en plukken we wat we nodig hebben. Na terugkomst gaan we aan de slag met het koken van het menu en verwerken we onze verzamelde ingrediënten. Gezamenlijk nuttigen we de maaltijd onder het genot van een drankje en sluiten af met thee/koffie en een receptenboekje om mee naar huis te nemen.

De prijs voor deze workshop is € 50,- p.p. (incl.BTW).

In de agenda kun je de datum voor de eerstvolgende workshop vinden.

Inschrijven via het contactformulier, of een mail naar info@eco-idee.nl. Minimum aantal deelnemers is 5 en maximum is 8. 

Tip

Geef eens een Biofrutas-pakketje cadeau! Kijk hier welke heerlijkheden er zijn en stel je eigen pakketje samen.

Tip

Nieuw in het assortiment - vers geperst appelsap, puur, zonder toevoegingen!